A-Tec

PMM-45 Ljuddämpare

6 595 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Sedan den 1/7 2022 kan du köpa ljuddämpare till ditt vapen utan att behöva ansöka om licens. Men lagen kräver att du endast skall kunna köpa ljuddämpare till vapen som du äger. Detta kontrolleras av oss innan vi får skicka ljuddämparen till dig. Läs mer om vad du behöver göra när du beställer dämparen ().

A-Tec PMM-45 .45 ACP

Är en av marknadens effektivaste och lättaste ljuddämpare för pistoler. PMM-45 har en unik lösning med rekylbelastad kolv (Nielsen device), som gör att ljuddämparen fungerar ihop med moderna halvautomatiska pistoler och laddningar i kaliber .45ACP

Ljuddämparen har 7st moduler vilka skytten kan montera av och på för att optimera ljuddämparen efter behov. PMM-45 är vidareutvecklad från den välkända pistoldämparen PMM-6 som används flitigt till 9mm. Den fjäderbelastade kolven måste rengöras och smörjas var 300:e skott.

Specifikationer:


* Dämpning: 35dB
* Vikt: 267g
* Diameter: 38mm
* Förlänger vapnet: 196mm Vilken gänga skall jag välja?

När det gäller val av lämplig gänga till vapnet så är det i dom flesta fallen mynningens ytterdiameter som avgör valet.

Som grundregel bör pipans diameter vara minst 1,5mm grövre än gängan man ska välja. T.ex om man har en pipa som har en ytterdiameter i mynningen på minst 15,5mm så kan man använda M14x1 eller mindre gänga.

Läs mer! (https://skytte.astrosweden.se/sv/val-av-ganga)

(https://skytte.astrosweden.se/sv/licens-och-bestallning) Licenshantering

A-Tec är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…