Abu Garcia

Trollingcombo Daiwa Seahunter + Alphamar 20 Lc

1 050 kr 1 499 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Seahunter EckeröSeahunter serien från Daiwa är en serie med trollingspön som verkligen slått väl ut. Tack vare sin lätta känsla och stiliga utseende och finish så är det väldigt lättsålda.Daiwa Landsort, Eckerö eller Hasle är 3 sportfiskedestinationer som fiskare år efter år åker till för att fiska efter den vandrande laxen i havet. Daiwa har valt att döpa denna serie med 3 spön som är gjorda på exakt samma klinga men med olika målningar som representerar Sverige, Danmark och Finland i färgerna.
* Finland , Blått och vitt med destination Eckerö
* Sverige, Gul och blåa med destination Landsort
* Danmark, Röd och vitt med destination Hasle7 fot långa spön är den längden vi till 90% säljer då folk gärna uppskattar att hantera dom på ett smidigt i båten med utlösare och alla grejer som kommer till.

Dessa spön kommer sedan till ett riktigt bra pris vilket har gjort att det är nästan bara dessa serier som vi säljer till våra kunder som önksar nya spön, både för trolling till Lax, Öring eller Gös.
* Premium Kolfiber klingor
* Slim profile
* Kraftig ryggrad
* Low profile spöringar
* Aluminium oxide spöringar hela vägen
* EVA handtag både för och efter rullfäste
* Kryssbutt för att sitta bra i spöhållare
* Hook keeper, För att fästa spöt i vid transport.
* 7 långa ( 210 cm )

Ambassadeur AlphamarTrollingfiskare, titta hitåt!Mekanisk linräknarfunktion, otroligt bra prislapp och Carbon Matrix-broms.

Syncrofunktionen på Alphamar 20 Syncro LC gör att du enkelt minskar bromsverkan med 50 procent genom att veva 1/3 varv bakåt.

Mycket användbart när du skickar ner beten på djupriggen och inte vill frikoppla, eller när du snabbt behöver minska bromsen i svåra fajtingsituationer.Tillsammans gör dessa produkter ett optimalt trollingcombo som vi rekommenderar våra kunder för fiske i både Vänern och Vättern efter lax och Öring.

Abu Garcia är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…