Again Faster

Again Faster skivstångsställning som kan fällas åt sidan

6 990 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Sportproffsen

Again Faster skivstångsställning som kan fällas åt sidan är robust och mångsidig med en utrymmessparande design för användning i hemmet och på föreningar.

Det speciella med den här skivstångställningen är att den är hopfällbar. Det tar mindre än en minut att byta från arbetsläge till förvaringsläge mot väggen! Låssystemet med snabblås är snabbt, pålitligt och lätt att använda.

Again Fasters skivstångställning är mycket kraftig trots att den är hopfällbar och ställningen, som väger 62 kg, har en maximal kapacitet på hela 450 kg! Den tjocka stålramen på 50 x 80 mm kan bära även de tyngsta vikterna för knäböj, bänkpress och till och med chin-ups med extra vikt.

Stället fästs på väggen, och fästmetod måste väljas enligt väggmaterialet. Vid montering och användning måste man också ta hänsyn till väggens bärförmåga, så en professionell bedömning av monteringsmetoden är nödvändig.

Teknisk information

- Storlek: 231 x 119,5 x 61 cm (längd x bredd x djup).
- Vikt: 62 kg
- Ram: 3,03 mm stål, 50 x 80 mm
- Kan fällas upp mot väggen med snabbfästning
- Golvskydd på stolpar
- Höj- och sänkbart chinsräcke
- Stånghållare

Beställ en platsbesparande och stabil skivstångsställning för tung användning nu!

Again Faster skivstångsställning som kan fällas åt sidan finns i kategorin Skivstångsställningar. Again Faster är ett av våra märken som säljs direkt av Sportproffsen.

Läs mer…