Brainstorm Toys

Solsystemet/Stjärnhimmel projektor

799 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Förvandla ditt rum till en ljusshow i yttre rymden med denna otroligt inspirerande projektor! Lär dig om natthimlen med fyra projektionsskivor. Visa planeterna i solsystemet, stjärnbilder, månen eller över 20 000 stjärnor. Hitta ett mörkt rum för att få wow-effekten.

Projektor upp till 3,65m bred med god projektionskvalitet som ger skarpa bilder. Bilderna roterar på väggen eller taket. Med justerbar projektorvinkel och 30 minuters automatisk avstängning.

Innehåller instruktioner och en 740 x 210 mm affisch av solsystemet. Lär dig om Universum – hur stort det är, vad det är gjort av och hur det började med Big Bang! Läs om stjärnbilder med detaljerad information om tio viktiga konstellationer på norra och södra halvklotet, inklusive den stora björnen, Orion och Draco. Det finns massor av fantastiska djuprymdsbilder och länkar till ytterligare onlineinnehåll om solsystem- och måninformation.
Brainstorm Toys är en rad roliga, pedagogiska och interaktiva STEM-leksaker som samlar en mängd fascinerande föremål. STEM-leksaker innehåller vetenskap, teknik, ingenjörsvetenskap och matematik och uppmuntrar barn att utforska och utveckla en passion för dessa ämnen. Syftet med Brainstorm Toys märkesprodukter är att underhålla barn men också att inspirera dem att lära sig mer om sin miljö.

Solsystemet/Stjärnhimmel projektor finns i kategorin 3500. Brainstorm Toys är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…