Daiwa

Trollingcombo Seahunter + Tekota 600LCHG

2 350 kr 2 999 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Seahunter LandsortSeahunter serien från Daiwa är en serie med trollingspön som verkligen slått väl ut. Tack vare sin lätta känsla och stiliga utseende och finish så är det väldigt lättsålda.Daiwa Landsort, Eckerö eller Hasle är 3 sportfiskedestinationer som fiskare år efter år åker till för att fiska efter den vandrande laxen i havet. Daiwa har valt att döpa denna serie med 3 spön som är gjorda på exakt samma klinga men med olika målningar som representerar Sverige, Danmark och Finland i färgerna.
* Finland , Blått och vitt med destination Eckerö
* Sverige, Gul och blåa med destination Landsort
* Danmark, Röd och vitt med destination Hasle

7 fot långa spön är den längden vi till 90% säljer då folk gärna uppskattar att hantera dom på ett smidigt i båten med utlösare och alla grejer som kommer till.Dessa spön kommer sedan till ett riktigt bra pris vilket har gjort att det är nästan bara dessa serier som vi säljer till våra kunder som önksar nya spön, både för trolling till Lax, Öring eller Gös.
* Premium Kolfiber klingor
* Slim profile
* Kraftig ryggrad
* Low profile spöringar
* Aluminium oxide spöringar hela vägen
* EVA handtag både för och efter rullfäste
* Kryssbutt för att sitta bra i spöhållare
* Hook keeper, För att fästa spöt i vid transport.
* 7 långa ( 210 cm )

Shimano Tekota 600HG LC MultirulleShimano Tekota i den nya uppdaterade modellen, rundare profil och en nättare känsla på rullen gör att den verkligen känns het. Tekota som har varit en slitvarg genom tiderna både till havsfisket samt väldigt poppis rulle inom trollingen ser verkligen till att befästa sin storhet även med denna nya modell.Hagane Stativ, drev och rejält utrustad för att tåla hårda fighter och långa dagar på sjön. Kompakt hus i aluminium, drev i rostfritt stål. Bromsen är supermjuk, helt steglös och du justerar in den exakt i önskat läge. Tekota är försedd med tre stycken nya A-RB kullager.
* Hagane body
* S-Compact body
* Rejäl knarr
* HG Hög utväxling 6,3:1
* Räkneverk i meter. (Meter på 500 och 600 samt fot på 601)
* 3+1 Kullager
* Vikt 450 gram
* Linkapacitet 340 meter 0,40 mm
* Bromsstyrka 11 kilo

Daiwa är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…