Dewey

20C-38 Läskstång

549 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

DEWEY LÄSKSTÅNG Kal .20 - 97cm
Deweys läskstänger är de bästa som finns på marknaden och det som andra tillverkare försöker matcha. Bänkskyttar, välkända för deras jakt på precision, föredrar Deweys produkter.
Läskstången är överdragen med nylon för att skydda gevärspipan mot skador i loppet. Läskstångens kärna är av fjäderstål vilket ger den utmärkt styrka och stabilitet. Handtaget är kullagerförsett så att läskstången roterar med i räfflorna och gör på så sätt effektivt rent.

Längd: 97cm (PASSAR GEVÄRSPIPOR UPP TILL 65cm)

Läskstången levereras med en mässingsjagg (Kal. .20) (borstadapter behövs ej till kaliber.20 borsten passar direkt på stången.
Gänga: 5-40 hona
Längd: 97cm (handtaget ej inräknat) Längden på läskstången är exklusive handtaget. På den här läskstången passar endast jagg i kaliber .17/4,5mm och .20/5mm. Denna läskstång behöver ej någon borstadapter till kaliber .17 och .20 borstar.
Denna läskstång rekommenderar vi till kaliber 22LR! För att borstar i kaliber .22 och uppåt skall passa så behövs en borstadapter som heter 17A . Till kaliber .22 och uppåt så finns det special jaggar.

Dewey är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…