Glock

17 Gen5 MOS FS

12 390 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Glock 17 Gen5 MOS TB- Threaded Barrel. Pistolen har en pipa som är gängad i från fabrik i Glocks orginalgänga M13,5x1 mm vänster för enkel montering av tillbehör som kompensator eller ljuddämpare. Gängskydd medföljer för att skydda gängorna när tillbehör inte är monterat på pipan.

Observera att ev ljuddämpare måste har rekylförstärkande funktion för att pistolen ska fungera, så kallad Nielsen device - kontakta oss om du är osäker!

MOS - Modular Optics System. Pistolen är förberedd för montering av rödpunktsikte, och kommer med 4 st montageplattor som passar vanligt förekommande rödpunktsikten.

GLOCK GENERATION 5

Glock Gen5 har ett förbättrat Safe Action system


* Slitstark nDLC finish och mer avrundad profil på manteln
* Glock marksman barrel (kallhamrad pipa med matchkröning)
* Dubbelsidig mantelspärr
* Utvidgad magasinbrunn
* Magasin med orange patronförare för ökad tydlighet Borta är fingerutagen i kolven som många skyttar klagat över I övrigt har pistolen den vanliga höga funktionssäkerhet och lätta vikt, som har gjort Glock välkänt!

På Gen 5 kan du enkelt anpassa pistolen till din handstorlek med ett antal olika medföljande greppinlägg, utan att ändra kolvvinkeln.

På Astro Sweden kan du tryggt köpa din Glock! Vi har 25 års erfarenhet av Glock, både i från Nationellt och IPSC skytte.

Glock är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…