Gymstick

Gymstick Original 2.0 gymnastikstav

489 kr 699 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Sportproffsen

Gymstick Original 2.0 är ett allsidigt träningsredskap som kombinerar träning med motståndsband och hantlar i en kompakt gymnastikstav.

Gymstick Original 2.0 möjliggör motståndsträning i alla positioner och utvecklar effektivt styrka, rörlighet, uthållighet, hållning och balans. Gymstick Original 2.0 gymnastikstav kan tas isär i två delar, så den är lätt att ta med dig - Du kan alltså träna var som helst, oavsett om du är hemma, på resa, utomhus eller på gymmet!

Gymstick Original 2.0 gymnastikstav levereras med en träningsposter som hjälper dig att komma i gång. Träningen passar vem som helst och det finns hundratals olika rörelser. Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, bygga muskler eller förbättra rörligheten är Gymstick Original 2.0 ett utmärkt redskap.

Gymstick Original 2.0 gymnastikstav finns i fem olika motståndsnivåer som passar såväl för rehabiliteringsklienter som för idrottare på nybörjar- och proffsnivå:

Lätt (grön) 1-10 kg
Medeltung (blå) 1-15 kg
Tung (svart) 1-20 kg
Mycket tung (silver) 1-25 kg
Supertung (guld) 1-30 kg

Egenskaper Tvådelad glasfiberstav med snabblås Mjukt foamhandtag 2 motståndsgummiband med slitstarka tygöglor Längd vid användning 130 cm Längd i förpackningen 75 cm Snygg bärväska och träningsposter ingår
Beställ den populära och ännu bättre gymnastikstaven Gymstick Original 2.0 från Sportproffsen nu!

Gymstick Original 2.0 gymnastikstav finns i kategorin Fitness & Pilates. Gymstick är ett av våra märken som säljs direkt av Sportproffsen.

Läs mer…

Kategori: Fitness & Pilates