Helinox

Chair Zero High Back

2 095 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Helinox Chair Zero High Back - Äntligen är den här i en vidareutvecklad modell med högt ryggstöd.Nyhet för 2022 från Helinox är den grymma Chair Zero med högt ryggstöd. Vill man ha den absolut lättaste portabla stolen med riktigt hög komfort, ja då ska du spana in denna modell. Den blir lika liten som en termos och ska du ha med dig en pryl på äventyret så är det denna för vilken komfort du får!

Tänk dig efter en hel dags tuff vandring, upp över fjället och när du kommer fram till den perfekta tältplatsen. Där monterar du ihop stolen på några sekunder och sätter dig bekvämt och lutar dig tillbaka, med skönt stöd för både rygg och nacke.Att en så otroligt kompakt stol kan ge sådan komfort är imponerande. Det man ofta blir trött i är ryggen och på Chair Zero High Back ger stolen ordentligt rygg och nackstöd trots det kompakta formatet. De två hålen i ryggen gör att man får ventilation på en varm sommardag.

Det märks på detaljerna att kvalitén är gedigen och stolen är tillverkad för att hålla länge! Sömmarna, materialet i benen, och designen allt är genomtänkt.Stolen fälls snabbt och enkelt upp tack vare elastiska remmar inne i benen.
* Mått hopfälld: 40x10cm.
* Sitthöjd: 28cm.
* Stolshöjd: 82cm.
* Maxvikt: 120kg.
* Vikt: 680g.
* Garanti: 5 år.

Chair Zero High Back finns i kategorin 2073. Helinox är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…