inSPORTline

inSPORTline Cuscinetto Massagekudde

499 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Sportproffsen

Dålig arbetsställning, jäkt och stress kan lätt leda till spänd nacke och axlar. Träning och stretching är ofta den bästa medicinen mot spända muskler, men massage kan också lindra och öppna upp muskelspänningar och minska stress.

En avkopplande massage kan man även få hemma! Massagekudden InSPORTline Cuscinetto är en snygg och kompakt massagekudde som kan användas för behandling av nacke och rygg. Kudden är tillverkad av bekvämt syntetiskt läder, vilket inte bara är bekvämt, utan också ger kudden ett lyxigt utseende. Massageapparaten är tillverkad av mjukt nät. Under nätet finns massagehuvuden som ger en bekväm och effektiv massage. Förutom massage kan du också använda den infraröda värmaren, som inte bara gör massagen mer effektiv utan också bidrar till att förbättra ämnesomsättningen och stärka immuniteten.
Fascia, eller bindvävnaden, bildar ett skyddande skikt över musklerna som förhindrar exempelvis muskelsträckning. Om bindvävnaden som omger muskeln är spänd kan inte heller musklerna fungera ordentligt. Spänningar kan till exempel orsakas av alltför stillasittande arbete och kan leda till en rad olika typer av spänningar och smärta, smärta i ländryggen eller till och med felaktig kroppshållning. Även en försummad kropp, konstant stress och ett felaktigt rörelsemönster kan orsaka muskelspänningar. Med inSPORTline Cuscinetto massagekudde och olika stretchövningar kan man mjuka upp och minska spänningar i musklernas bindväv.

Egenskaper
Kontrollpanelen på strömkabeln gör den enkel att använda. Med det praktiska elastiska kardborrebandet kan du fästa kudden på en stol eller fåtölj. Blixtlåset gör att du kan ta loss tyget från den elektriska apparaten och tvätta det. Sist men inte minst levereras massagekudden inSPORTline Cuscinetto med en adapter för cigarettändare, så att du även kan njuta av massage i bilen.

Teknisk information:
Attraktiv design
4 massagehuvuden
Funktioner: Knådmassage och uppvärmd massage (infraröd värmare)
Elastisk rem för att fästa den på en stol eller fåtölj
Kontrollpanelen på strömkabeln gör den lätt att använda
Avtagbart och tvättbart skyddsöverdrag med dragkedja
Kan användas hemma (nätadapter) eller i bilen (adapter för cigarettändare)
Produktens mått 30 x 11 x 18 cm
Förpackningens mått 34 x 11 x 19 cm
Material: PU-läder, mesh
Effekt: 24 W
Vikt: 1,04 kg (utan adapter)
Beställ massagekudden inSPORTline Cuscinetto från Sportproffsen nu! Den får trötta muskler att slappna av och minskar stress. inSPORTline Cuscinetto-massagekudde är extremt praktisk – koppla bara av framför TV:n i din favoritstol och sätt på massageapparaten!

inSPORTline Cuscinetto Massagekudde finns i kategorin Kroppsvård & Hälsa. inSPORTline är ett av våra märken som säljs direkt av Sportproffsen.

Läs mer…