inSPORTline

inSPORTline Dome UNI Halvklot

629 kr 899 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Sportproffsen

inSPORTline Dome UNI Balanskudde för att slippa ryggont!

Balance Trainer inSPORTline Dome UNI är ett lätt och bekvämt redskap för att göra kroppen spänstigare och passar för aeroba och djupmuskelstärkande balansövningar. Balanskudden kan användas på två sätt – med kupolen uppåt eller neråt. Det erbjuder ett brett utbud av balansövningar för träning eller återhämtning.

Balance Trainer inSPORTline Dome UNI främjar rörelsekoordinationen och förbättrar balansen. Med regelbunden användning stärks de djupare musklerna som annars är väldigt svåra att nå under träning. Regelbundna övningar som knäböjningar, armhävningar och alla typer av drag hjälper dig att träna dina bålmuskler och förbättrar din kroppshållning. Den här typen av dynamisk träning hjälper effektivt vid ryggsmärtor och stärker lederna samtidigt som du tränar. Balance Trainer inSPORTline Dome UNI har två avtagbara motståndsband med skumplasthandtag som inte bara ger extra träning utan också hjälper till att förbättra din balans. Du kan ändra övningens svårighetsgrad genom att minska lufttrycket i kudden. Det gör Balance Trainer inSPORTline Dome UNI lämplig både för nybörjare och avancerade användare.

Tekniska uppgifter: Tillverkad av mycket hållbara material Enkammars luftkudde Träna på olika svårighetsgrader genom att justera och släppa ut luft Botten av härdad PVC Två motståndsband för maximal flexibilitet Plan diameter: 54,5 cm Botten diameter: 57,5 cm (63,5 cm mätt med handtagen längst ner på motståndsbanden) Höjd: 22 cm (kan justeras med lufttrycket) Motståndsbandets längd: 80 cm Viktgräns: 200 kg Vikt: 5 kg Tillverkad av giftfria material Fotpump medföljer Inte för kommersiellt bruk Om du planerar att använda balanskudden på släta ytor rekommenderar vi att du köper en skyddsmatta för att förhindra att den glider.

Skaffa dig inSPORTline Dome UNI balanskudde för att stabilisera alla djupa och yttre muskler i kroppen – förmånligt från Sportproffsen nu!

inSPORTline Dome UNI Halvklot finns i kategorin Fitness & Pilates. inSPORTline är ett av våra märken som säljs direkt av Sportproffsen.

Läs mer…

Kategori: Fitness & Pilates