Kaira

Kaira Flytmadrass 65 x 150 cm

749 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Sportproffsen

Den roliga Kaira-flytmadrassen är perfekt för lugna sommardagar på stranden eller vid poolen!

Kaira flytmadrass bär dig med lätthet och behöver inga hjälpmedel för att flyta. Flytmadrassen på 65 x 150 x 3,5 cm passar för alla sorters roliga vattenlekar. Du kan till exempel sola på den eller fiska från den – den har många användningsområden!

Kaira flytmadrass passar i sjön, havet och poolen. Vattendjupet ska vara 2–3 meter där madrassen används. Materialet i flytmadrassen är mjuk stängd cellplast som inte innehåller PVC eller ftalater.

Kaira Flytmadrass är endast avsedd för fritidsbruk och lämpar sig inte för simundervisning.

Mattan har ingen styr- eller bromsfunktion och får inte bogseras eller sättas bakom ett motorfordon. Se till att det inte finns någon båttrafik i närheten när flytmadrassen används. Se också till att du inte lämnar ditt barn obevakat på flytmadrassen.

Direkt UV-strålning bör undvikas för att hålla din Kaira flytmadrass i gott skick så länge som möjligt. Torka av mattan efter användning och låt den torka. Förvara Kaira flytmadrass på ett torrt ställe, skyddat från solen.

Kaira flytmadrass är tillverkad i Finland.

Egenskaper: Material: Mjuk stängd cellplast Mått: 65 x 150 x 3,5 cm Bärkraft: ca 40 kg Innehåller inte pvc eller ftalater Tillverkad i Finland

Få ut maximalt av dina avkopplande dagar på stranden och beställ en Kaira Flytmadrass 65 x 150 cm från Sportproffsen!

Kaira Flytmadrass 65 x 150 cm finns i kategorin Vatten & Lek. Kaira är ett av våra märken som säljs direkt av Sportproffsen.

Läs mer…

Kategori: Vatten & Lek