Keiser

Keiser M Series Konverterare

1 990 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Sportproffsen

Med Keiser M Series konverterare kan du använda de mest populära träningsapparna i kombination med en Keiser spinncykel och crosstrainer. Det ger möjligheter att använda varierade träningsprogram och att uppnå samma intensitet inomhus som vid träning utomhus.

Konverteraren kopplar ihop Keiser M3i- och M3Lite- spinningcyklar och M5i-crosstrainer med Bluetooth Smart-teknik för mångsidiga tillämpningar och träningsprogram som på ett naturligt sätt efterliknar känslan av och intensiteten i träning utomhus. Konverteraren gör det också möjligt att använda Power Profile-data för att skapa individuella träningsprogram.

Med Keiser M Series-konverteraren kan du träna med följande appar:

Zwift
The Sufferfest
Rouvy
Kinomap
Paincave
Trainerroad
Fulgaz
Peloton
MyTraining

Den lilla och diskreta omvandlaren fästs bakom spinninghjulets eller crosstrainerns surfplattehållare eller på någon annan lämplig plats. Konverteraren väcks till liv när ett kompatibelt program söker efter en enhet att ansluta till. För att ansluta till en spinningcykel eller crosstrainer trycker du helt enkelt på konverteraren på träningsmaskinens dator. Efter det ansluter konverteraren automatiskt till träningsmaskinen. För att ansluta till en annan träningsmaskin krävs en återställning, vilket görs genom att ta ut batteriet ur konverteraren. Batteriet räcker för ungefär tre månaders användning

Levereras med:


Instruktioner
Batteri
2 monteringskrokar och tejp


Beställ din Keiser M Series konverterare nu och ta din träning till nya höjder!

Keiser M Series Konverterare finns i kategorin Träningsmaskiner. Keiser är ett av våra märken som säljs direkt av Sportproffsen.

Läs mer…

Kategori: Träningsmaskiner