Marmot

Dunsovsäck Womens Angel Fire Reg DZ (-3)

3 196 kr 3 995 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Marmot Womens Angel Fire NEW 2022 - Nu med dubbla dragkedjor och justerbar fotända.

Marmot har uppderat sina mest populära modeller och gjort dem ännu mer bekväma, och gett dem ett nytt modernare utseende. Den nya detaljen som märks mest är den dubbla dragkedjan som ger dig möjlighet att öppna upp på båda sidorna, det gör det enklare att krypa ner i sovsäcken men även att du kan ventilera vid varmt väder. Du kan också sitta upp med sovsäcken uppdragen till armhålorna och arbeta med båda armarna. De har även gjort bafflarna som sitter som skydd vid dragkedjan något större och ger en bättre komfort samt minskat drag. De har gjort fotändan justerbar och ger mer rymd, samt att du kan dra åt om du är frusen.

Marmot Angel Fire är en dunsovsäck anpassad för kvinnor som gärna ger sig ut på äventyr och vandring i fjällen, året runt men framförallt under de kallare månaderna. Du kan enkelt förstärka isoleringen genom att ta på ett ullunderställ, det ger flera extra grader isolering. Vet du om att du är frusen av dig så ta på extra varma sockar i ull och se till att du är torr när du lägger dig. Men detta är såklart individuellt och beror helt enkelt på dig som person. Viktigt är att värma upp lite strax innan man lägger sig, dock inte så mycket så du svettas för då blir det omvänd effekt!Funktioner:


* Extra dragkedja på motsatt sida för att enklare komma i sovsäcken samt för extra ventilation.
* Dragkedja på footboxen ger möjlighet att justera utrymmet vid fotändan.
* Dragkedjan har extra bred baffel för att minska drag samt minskar risken för att tyget fastnar i dragkedjan.
* Nedre delen runt foten är formad så att den ger bäst värme där den behövs mest.
* Dunfylld krage ger extra komfort runt halsen.
* En liten ficka på insidan för säker förvaring av din mobil och liknande.
* Dragsnodd runt huvudet för att kunna dra åt och stänga ute kylan.
* Dubbla öglor för att kunna hänga upp sovsäcken vi förvaring.
* Förvaringspåse och komprimeringspåse ingår.

Fyllning:

650 Fill power down defender som är Marmots benämning på vattenavvisande dun. Det gör att dunet inte tar åt sig fukt lika fort som ett obehandlat dun. Det torkar samtidigt betydligt fortare om dunet blivit fuktigt. Skulle dunet ändå bli fuktigt så behåller det loftet 150% mer än obehandlat dun och värmer därmed också bättre.Temperaturgräns:

Se tabell! Temperaturgräns är en uppskattning, då det kan skilja sig mycket beroende på om du är frusen av dig eller inte. Är du vanligtvis ganska varm av dig kanske du skulle kunna klara dig med en svalare säck. Men är du tvärtemot frusen av dig så ska du kanske gå upp en nivå för att verkligen inte frysa, för det finns inget värre än att ligga och frysa hela natten!
* Komfort anger den temperatur då kvinnor sover bekvämt utan att frysa.
* Limit anger den temperatur då män sover bekvämt utan att frysa.
* Extreme betyder att du överlever MEN du kommer frysa ordentligt!

SpecifikationerModellnummer: 12784Huvudmaterial: 100% Recycled Nylon RipstopFodermaterial: 100% Recycled Nylon TaffetaVikt: Reg: 1270 g.Egenskaper: DWR, Stash Pocket, Vattenavvisande dunTeknologi: Down DefenderHållbarhet: PFC-fri DWR, återvunnet material, RDS-dunTyp av isolering: DunDetaljer om isolering: 650+ Fill Power RDS Duck Down Down DefenderIsoleringens fyllnadsgrad: 650+Isoleringens fyllnadsvikt: 660 gAxelomfång: 147 cmHöftomfång: 145 cmStorlek på fotbox: 121 cmStorlek: REG-upp till ca 168 cm.Förpackningsstorlek: 19 x 41 cmRekommenderad användningstemperatur: -4°CTemperaturklassning: Komfort: -3°CTemperaturklassning: Gräns: -9°CTemperaturklassning: Extrem: -28°CPlacering av dragkedja: Dual Side ZipForm: MumieKön: Women

Dunsovsäck Womens Angel Fire Reg DZ (-3) finns i kategorin 2073. Marmot är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…