Minelab

Go-Find 11 - busenkel nybörjardetektor

1 890 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Med risk för att vara tjatig: Minelab har gjort det igen! En om möjligt ännu mer lättanvänd metalldetektor fast med Minelabs fantastiska prestanda.
Observera att du måste ansöka om tillstånd för att använda metalldetektor! Dels hos markägaren, dels hos Länsstyrelsen (http://www.lansstyrelsen.se).

Minelab Go-Find 11 - busenkel metalldetektor för nybörjare

Minelab GoFind 11 metalldetektorn är så enkel att den kompletta nybörjaren kan hantera den. Samtidigt är den från Minelab som hittills inte gjort oss besvikna. Högteknologisk med bara tre knappar att hålla reda på.

Metalldetektorn från Minelabs söker efter alla metaller men har också en inbyggd funktion som identifierar (med ganska bra säkerhet) vad det är för metallobjekt du funnit i marken.

Du kan justera två saker: Volym och känslighet. Piper det hela tiden för att du råkar ha mineralrik mark eller saltvatten i marken, lätta lite på känsligheten och du kan köra på!

Hög känslighet ökar sökdjupet medan lägre känslighet tar mindre objekt nära markytan.

Passar också utmärkt för dig som vill märka upp fotbollsplanen med metallbrickor, över vintern, så du slipper mäta upp den varje år.Tekniska data:


* Längd: 130,5cm
* Hopfällbar: 55cm lång
* Känslighet: 3 nivåer
* Sökspole: 8 tum (20cm) rektangulär
* Display: två söklägen
* Identifiering: enklare identifiering med hyfsad noggrannhet
* Strömförsörjning: 4 st. AA-batterier
* Sökspolen är vattentät, men elektronikdelen får inte vara under vatten.

Minelab är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…