MORPHO Trimove Kid Freeride XS 16 snöskor

590 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Sportproffsen

MORPHO Trimove Kid Freeride XS 16 snöskor är hållbara snöskor som är utformade för barn. Dessa snöskor är enkla att använda och lätta för ditt barn!

Morpho Trimove snöskor är utformade för barn. MORPHO Trimove Kid Freeride XS 16 snöskor har mångsidiga funktioner och justeringsmöjligheter som gör att du kan vandra i olika snöförhållanden och terräng. Det är därför som många Nato-styrkor väljer dem. Morpho-snöskorna har stabila bindningar som är de bästa på marknaden då de ger ett bra stöd för foten, komfort och teknik i alla terränger. De högklassiga snöskorna från Morpho är designade och tillverkade i Frankrike, vid foten av Alperna. Snöskorna har en stabil och mycket robust konstruktion, vilket gör dem väl lämpade för att röra sig i varierande terräng.

Spännena på båda sidor gör det enkelt att fästa skon på bindningen och justera hur spänd bindningen ska vara, även mitt under färden. Snöskon kan justeras på längden, så den passar många olika fotstorlekar. Skon är också fäst vid hälen på snöskon, vilket ger ett ännu mer stabilt steg. Morpho snöskor har snöbroddar på undersidan som ger bra grepp och speciella broddar för sluttningar. I branta sluttningar behövs det broddar som låser foten i stigande läge. Innovativ design, mångsidiga funktioner och justeringsmöjligheter gör MORPHO Trimove Kid Freeride X 16 till de perfekta och enkla snöskor för klättring.

De praktiska justeringsmöjligheterna gör MORPHO Trimove Kid Freeride XS 16 snöskor bekväma att bära. Skaffa egna snöskor till barnen från Sportproffsen!

MORPHO Trimove Kid Freeride XS 16 snöskor finns i kategorin Snöskor. MORPHO Trimove Kid Freeride XS 16 snöskor säljs direkt av Sportproffsen för snabb leverans.

Läs mer…

Kategori: Outdoor