Nest

NT-329M Monopod

1 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Kraftigt enbensstativ med vätskedämpat 3-vägshuvud för mjuka panoreringar och fötter för extra stabilitet. Perfekt för små tubkikare eller videokameror.Nest NT-329M monopod

Ett multifunktionellt enbensstativ som består av tre olika delar som du kan kombinera som du vill. Paketet består av ett enbensstativ, en fot med tre ben, och ett trevägshuvud. Tillsammans blir det en mycket stabil plattform för små tubkikare eller videkameror.

De tre fötterna kan du enkelt fälla in eller ut, eller ta bort helt om du inte vill ha dem. Med dem på så har stativet en stabil bas med en kulled som kan roteras 360°, håll fast stativet med din fot på ett av benen så kan du enkelt panorera i olika riktningar utan att stativet far omkring.

Huvudet är vätskedämpat för mjuka rörelser, vilket gör det enkelt att följa t.ex. en flygande fågel. Tack vare snabbplattan kan du snabbt och enkelt sätta på eller ta av din kikare eller kamera.

Själva stativbenet är gjort i fyra sektioner för att kunna fällas ihop till en portabel enhet. Ett mjukt grepp gör det bekvämt att hålla i även när det är kallt.

Inkluderat:


* Enbensstativ
* Stativfot
* Snabbplatta
* 1/4 skruv
* 3/8 skruv
* Handtag
* Vätskedämpat huvud
* Transportväska Specifikationer:


* Maximal höjd: 145 cm
* Minsta höjd: 57 cm
* Bensektioner: 4
* Lastkapacitet: 5 kg
* Vikt: 1,29 kg
* Material: Aluminium
* Gänga: 1/4 & 3/8

NT-329M Monopod finns i kategorin 150. Nest är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…