FitNord

Rygglyftsmaskin med viktmagasin, FitNord Classic

17 990 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Sportproffsen

Rygglyftsmaskin med viktmagasin från FitNord Classic-serien är en robust rygglyftsmaskin för professionell användning. Med sitt utmärkta värde för pengarna, sin elegans och sina rena linjer är maskinen särskilt lämplig för användning i gym på exempelvis hotell och arbetsplatser och mindre kommersiella gym.

Maskinen har ett viktmagasin på 100 kg, men om ditt gym kräver ett större magasin kan det ordnas. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Det är viktigt för kunderna att det är trivsamt på gymmet. Precis som FitNords utrustning generellt har Classic-serien en snygg matt svart finish, vilket gör att den passar till alla inredningsstilar och ger designern frihet att använda andra färger.

I produktutvecklingen har man fokuserat på rena linjer och en iögonfallande, användarvänlig helhet som tål att användas. Du kan enkelt justera motståndet utan att kliva av maskinen, vilket är bra både för säkerheten och tempot i träningen.

Beställ denna snygga träningsutrustning med viktmagasin till ditt gym nu eller kontakta oss för att planera den tillsammans!

Rygglyftsmaskin med viktmagasin, FitNord Classic finns i kategorin Styrkemaskiner. FitNord är ett av våra märken som säljs direkt av Sportproffsen.

Läs mer…

Kategori: Styrketräning