Sky-Watcher

Skymax-127 EQ3 PRO Synscan

12 495 kr
I lager    Sponsrad länk för AstroSweden

Sky-Watcher SKYMAX Maksutov-Cassegrain är det ultimata grab-and-go teleskopet. Det är också perfekt om observationsutrymmet är begränsat. Trots sina små dimensioner är det ett riktigt kraftpaket. Dess höga upplösning och diffraktionsbegränsade optiska system är antireflexbehandlat för att maximera kontrasten och bildskärpan. Oavsett om du föredrar markbunden eller astronomisk användning, är detta kompakta teleskop den perfekta följeslagaren.Sky-Watcher Skymax-127 teleskop med EQ3 Pro GoTo montering

[...] Optiskt sett är alla linserna antireflexbehandlade och de inre bländarringar hade inga blanka ytor som kan orsaka reflektioner av ljusa objekt [...] Fältet var skarpt över 80 procent av observationstiden [...] Vi var nöjda med kvaliteten på utsikten även när man kollade i teleskopet med högre förstoringar [...] Mars och Saturnus bar höga förstoringar väl [...] Saturnus ringar blev skarpt definierade [...] när det kommer till månen var det en uppenbarelse genom SKYMAX [...] Dettateleskop gör verkligen ett bra jobb på de mer detaljerade objekten i solsystemet [...] I observation av Deep-Skyobjekt presterade SKYMAX väl på allt från galaxer till nebulosor.
Sky At Night MagazineDenna utvecklade versionen av SKYMAX 127 levereras med en fullt datoriserad GOTO montering. Detta för att enkelt kunna hitta och spåra tusentals objekt efter en enkel och snabb inställning. EQ3 PRO SynScan monteringen använder sig av samma Go-To-system som finns i HEQ5 och EQ6 Pro-SynScan. Det gör att du kan rikta teleskopet mot ett specifikt objekt eller varför inte ta en tur över natthimlen genom bara ett enkelt knapptryck?

Astrosweden teleskopguide

Enkelt att använda

Lätt att bära / transportera

Lämpat för barn Från 12 år Observationer: planeter

Observationer: nebulosor

Foto: planeter

Foto: nebulosor

Denna guide kan ge dig en snabb handledning när du letar efter ett teleskop som passar dig. Så här fungerar guiden (). Det är såklart svårt att ge en helhetsbild på hur teleskopet fungerar och att presentera det på ett lättförståeligt sätt. Vill du gräva djupt i skillnaderna kan du jämföra teleskopens specifikationer och läsa resten av produktbeskrivningen, eller så är du såklart mycket välkommen att mejla eller ringa oss!

Vad kan jag se i detta teleskop?

Klicka på bilderna för en närmare beskrivning och jämförelse med andra teleskop!

Månen

Jupiter

Saturnus

Galaxer

Nebulosor

Leveransen omfattar:


* Skymax-127 Maksutov-teleskop
* Okular: (1,25): 10 mm & 25 mm
* 1,25 diagonalspegel
* Rödpunktssökare
* EQ3 Pro montering med aluminiumstativ EQ3 Pro montering:


* Ekvatoriell montering med datorstyrning via medföljande Synscan handkontroll
* 42900+ objekt i databasen innehållande komplett Messier, NGC, och IC kataloger.
* Polinställning fungerar upp till ca 60 graders latitud. Bor du längre upp än 60 grader behöver du vinkla stativet lite för att jämna ut de sista graderna.
* Inbyggd möjlighet för anslutning av polteleskop
* Aluminiumstativ med tillbehörsfack Denna montering är för dig som söker en riktigt bra ekvatoriell montering med bra precision och datoriserad GO-TO kontroll. Sky-Watcher EQ3 PRO SynScan är designad med nybörjaren i tanken. Den användarvänliga handkontrollen ger alla en möjlighet att välja och klicka sig fram till universums dolda skatter! I handkontrollen finns även inbyggda himmelsturer där du kan följa med och förundras över medan monteringen gör jobbet åt dig.Produktmanualer

Manual till teleskopet ()

Tyvärr säljer vi ej denna artikel utanför Sverige

Skymax-127 EQ3 PRO Synscan finns i kategorin 157. Sky-Watcher är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…