Svemko

Nano 1.0 Ljuddämpare

4 995 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för AstroSweden

Sedan den 1/7 2022 kan du köpa ljuddämpare till ditt vapen utan att behöva ansöka om licens. Men lagen kräver att du endast skall kunna köpa ljuddämpare till vapen som du äger. Detta kontrolleras av oss innan vi får skicka ljuddämparen till dig. Läs mer om vad du behöver göra när du beställer dämparen ().Svemko Nano Ljuddämpare

Svemko Nano är ett av dom minsta ljuddämparna på marknaden, och trots sin storlek så matchar den dämpningseffekten från rejält större dämpare. Den är frontmonterad vilket gör att den enkelt kan monteras på vapen med öppna riktmedel och även vapen med riktigt grova pipor.

Nano har samma fantastiska first round pop reducering som sina storebröder.

Svemko ljuddämparna har en kärna i titanium och därmed är alla delar i ljuddämparen som är i direkt kontakt med dom extremt varma krutgaserna utvecklade för att kunna hantera detta på bästa sätt.

Nano är utvecklad för civilt bruk och är framförallt optimerad till standard kalibrar.

Man kan enkelt byta kaliber på ljuddämparen genom att byta det löstagbara innanmätet med det medföljande verktyget, man kan även på ett effektivt sätt rengöra ljuddämparen tack vare denna funktion.

Specifikationer:


* Längd: 128,5 mm
* Diameter: 43,8 mm
* Vikt: 185 gram
* Förlänger vapnet: 113,5 mm
* Ca dämpning i en 308w 21-24 dB
* Frontmonterad Vilken gänga skall jag välja?

När det gäller val av lämplig gänga till vapnet så är det i dom flesta fallen mynningens ytterdiameter som avgör valet.

Som grundregel bör pipans diameter vara minst 1,5mm grövre än gängan man ska välja. T.ex om man har en pipa som har en ytterdiameter i mynningen på minst 15,5mm så kan man använda M14x1 eller mindre gänga.

Läs mer! (https://skytte.astrosweden.se/sv/val-av-ganga)

(https://skytte.astrosweden.se/sv/licens-och-bestallning) Licenshantering

Svemko är ett av våra märken som säljs direkt av AstroSweden.

Läs mer…