Witt

Witt Premium Smart 3D-massagestol

34 990 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Sportproffsen

Här är den nya mästaren av massagestolar! Witt Premium Smart 3D-massagestolen kommer att förändra din syn på massagestolar.

En sådan här massage har du aldrig fått tidigare! Witt Premium Smart 3D-massagestolen masserar och värmer hela kroppen på ett effektivt och avkopplande sätt. Massagestolens funktioner bygger på biomekanik, ergonomi och människokroppens egenskaper. Inta en bekväm position och njut av en premium-massage i ditt eget hem!

När du sitter i stolen läser Witt Premium Smart 3D-massagestolens smarta teknik automatiskt av din längd, storlek och kroppsform och tar hänsyn till detta i inställningarna. På så sätt behandlas kroppens massage- och akupressurpunkter korrekt – precis som av en professionell massör! Massagestolen har 60 luftkuddar och två luftpumpar som masserar axlar och underarmar, rygg och höfter, ländrygg och midja, skinkor, vader och fötter. Luftkudden för handmassage är utrustad med ett konvext bälte för punktmassage och en magnetterapifunktion. Dessutom masserar två uppsättningar massagerullar tår, fotvalv och hälar.

De många inställningsmöjligheterna gör att du själv kan styra din massage med en kontrollpanel med snabbknappar. Förutom att stolen anpassar sig till kroppens storlek och form kan du justera massagehastigheten (på en skala 1–5) och intensiteten (på en skala 1–3). Du kan också spara dina favoritmassageprogram. Witt Premium Smart 3D-massagestol med ditt favoritprogram och anpassad till din kropp gör att du kan få din favoritmassage direkt när du sätter dig i stolen.

Du kan fritt justera lufttrycket i massagekuddarna och andra inställningar från kontrollpanelen eller via röststyrning. Just det – den här massagestolen lyssnar också på röstkommandon, så allt du behöver göra är att tala om för stolen vad du vill ha!

Medan massagekuddarna utför sitt magiska arbete värmer en infraröd värmestrålning med lång våglängd på 40–50 °C din kropp på djupet. Värmestrålning kan hjälpa vid olika typer av ryggsmärta. Dina muskler, leder och senor värms upp överallt på ett mjukt och behagligt sätt utan att irritera huden.

Massagestolen har en ergonomisk SL-design som fördelar din kroppsvikt jämnt och ger din rygg den vila den förtjänar. Den 137 cm långa L-formade bågen ger dig en avkopplande massageposition och masserar kroppen från nacke till lår. Massagekulorna i Witt Premium Smart 3D-massagestol simulerar en massageterapeuts händer på ett realistiskt sätt. Konstruktionen håller din ryggrad i rätt S-form, vilket minskar belastningen på ryggen och lindrar muskelsmärta.

Massagestolen kan också lutas till ett Zero Gravity-läge, upp till 118°, så att låren och benen är ovanför hjärtat. Kroppens vikt fördelas jämnt, vilket ger en känsla av tyngdlöshet. Trycket släpper från ryggraden och du uppnår djup avslappning. Under massagen kan du ansluta din smarta enhet till USB-porten eller lyssna på din favoritmusik via stolens Bluetooth-högtalare.

Witt Premium Smart 3D-massagestolen har 8 förinställda automatiska massageprogram: Ryggen + nedre delen av ryggen, nacke + axlar, stretching, helkroppsmassage, avslappnande massage, behaglig massage, fullt lufttryck och snabb massage.

OBS! Witt Premium Smart 3D-massagestol är en beställningsvara, så leveranstiden är cirka 3–4 veckor.

Njut av massage på Premium-nivå i ditt hem och beställ en Witt Premium Smart 3D-massagestol hos Sportproffsen nu!

Witt Premium Smart 3D-massagestol finns i kategorin Kroppsvård & Hälsa. Witt är ett av våra märken som säljs direkt av Sportproffsen.

Läs mer…